Wat is RPA?

Robotic Process Automation, vaak RPA genoemd, is de innovatieve technologie die het mogelijk maakt om binnen uw organisatie Databots te lanceren die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van repetitief, regel-gedreven administratief werk.

Deze slimme algoritmes kunnen ingeschakeld worden als rechtstreekse assistent van uw medewerkers, en dat wordt dan “attended RPA” of “Robotic Desktop Automation” genoemd.

Anderzijds kunnen zij ook stand-alone opereren, als virtuele medewerkers, en in dit geval spreken we van “unattended RPA”.

Onze Databots worden getraind om de handelingen van een mens nauwkeurig na te bootsen. Soms kan dit door de acties letterlijk op te nemen terwijl ze uitgevoerd worden (recording), meestal echter worden met de grootste precisie scripts gebouwd die de Databot de instructies aanleren.

De RPA RDA oplossingen die TeRoCo biedt, passen naadloos in uw bestaande IT-architectuur, ongeacht of deze lokaal-, server- of cloud-geörienteerd is. De Databot gaat aan de slag met alle bestaande applicaties (Office, ERP, CRM, Web, eigen ontwikkelingen, etc.) door simpelweg gebruik te maken van de bestaande user interface. Hierdoor wordt programmeren of uitgebreid testen van uw bestaande systemen vermeden.

Benieuwd of het implementeren van RPA binnen uw budget past? Doe dan snel onze RPA Calculator!