Ga naar hoofdinhoud

Teroco

Consultancy en Advies

Overweegt u om uw eerste stappen in RPA, hyper automation of low-code te zetten, zit u een wirwar aan databronnen zoals e-mail, excel of een knarsend ERP systeem? Wij helpen u graag bij het opzetten of evalueren van uw project, helpen u bij de keuze van de meest geschikte tool en delen onze best practices voor het opzetten van een competentiecentrum.

Wat doet TeRoCo? Ontdek het in deze video

Contacteer ons

Project selectie

De keuze van het juiste project is cruciaal, zeker in het beginstadium van uw veranderingstraject. Vroege succesen helpen immers het vertrouwen bouwen voor verdere stappen.

Selectie van de tool

Niet elke RPA tool kan hetzelfde, al zijn er heel wat overeenkomsten. Wij helpen u de juiste databot te kiezen, rekening houdend met de processen die geautomatiseerd moeten worden, budget, gewenst niveau van zelfstandigheid, bestaande IT-infrastructuur maar ook of u de databot in de toekomst meerdere processen wil laten uitvoeren.

Analyse

Onze beproefde analyse-methodiek garandeert een zorgeloze opleiding van de databot en uw medewerkers, alsook een budget dat op voorhand vast ligt.

Scripting

RPA is in essentie een no-code oplossing. In het kader van een hyper automation project of omwille van historische keuzes kan het nodig zijn om toch beperkt te gaan programmeren. Bij dergelijke low code projecten kan ervaring niet onderschat worden. Een foute beslissing betekent verminderde stabiliteit, beperkte schaalbaarheid of een niet-repliceerbare oplossing

Change management

Het lanceren van databots is één zaak, uw medewerkers begeleiden en u helpen bij het opzetten van een bijhorende organisatiestructuur is ook een vaardigheid waarmee we u graag van dienst zijn.

Maintenance & support

Wanneer processen veranderen of bestaande software wordt geüpdatet, hebben werknemers training nodig. Hetzelfde geldt voor jouw databot. Wij nemen de service en maintenance van je bestaande RPA omgeving met plezier over. Ook als ze niet door ons zijn geïmplementeerd.

Training

Als u zelf kennis wilt opbouwen op het gebied van analyse, opleiding of maintenance, kunnen we u helpen door uw mensen op te leiden.

Team

Johan Van Den Bulck

Johan Van den Bulck

Johans 7 jaar ervaring met RPA is uitzonderlijk voor een dergelijk jonge technologie.  Bij Belfius Insurance was hij  rechtstreeks betrokken in de strategische digitale transformatie van de groep in de nasleep van de Europese schuldencrisis. In deze hoedanigheid was hij een pionier in de toepassing van de Databots.

Sedert de oprichting van Teroco in 2017 stelt hij deze bijzondere expertise ter beschikking van de klanten.

Quick Facts over Johan

  • Databot-pionier: 7 jaar ervaring
  • Business Process Management
  • Change Management
  • Finance, HR & Insurance
Back To Top
Zoeken