Teroco

Consultancy en Advies

Overweegt u om uw eerste stappen in RPA te zetten, zit u met complexe data management en systeem integratie projecten? Wij helpen u graag bij het opzetten of evalueren van uw Databot project, helpen u bij de keuze van de meest geschikte tool en delen onze best practices voor het opzetten van een competentiecentrum. Mocht u overwegen om uw activiteiten in de toekomst te offshoren, weet dan dat u ook hierbij op onze ervaring kan rekenen.

Wat doet TeRoCo? Ontdek het in deze video


Databot implementatie

Project selectie

De keuze van het juiste project is cruciaal, zeker in het beginstadium van uw veranderingstraject. Vroege succesen helpen immers het vertrouwen bouwen voor verdere stappen.

Selectie van de tool

Niet elke Databot kan hetzelfde, al zijn er heel wat overeenkomsten. Wij helpen u de juiste Databot te kiezen, rekening houdend met de processen die geautomatiseerd moeten worden, budget, gewenst niveau van zelfstandigheid, bestaande IT-infrastructuur maar ook of u de Databot in de toekomst meerdere processen wil laten uitvoeren.

Analyse

Onze beproefde analyse-methodiek garandeert een zorgeloze opleiding van de Databot en uw medewerkers, alsook een budget dat op voorhand vast ligt.

Scripting

Het opleiden van een Databot is een zogenaamde “low-code” – meestal zelfs “zero-code” – inspanning.  Net daarom kan het belang van ervaring niet onderschat worden. Onze trainers zijn klaar om efficiënte en robuuste Databots te configureren die aan al uw behoeften voldoen.

Change management

Het lanceren van Databots is één zaak, uw medewerkers begeleiden en u helpen bij het opzetten van een bijhorende organisatiestructuur is ook een vaardigheid waarmee we u graag van dienst zijn.

Maintenance & support

Wanneer processen veranderen of bestaande software wordt geüpdatet, hebben werknemers training nodig. Hetzelfde geldt voor robots, en wij nemen dat met plezier voor onze rekening.

Training

Als u zelf kennis wilt opbouwen op het gebied van analyse, opleiding of maintenance, kunnen we u helpen door uw mensen op te leiden.

TEROCO | Databots, your digital shortcut