Automatisatie in een hogere versnelling met Databots

Workflow nog deels manueel?  Schakel een databot in!

Kantoorautomatisering blijft door de noodzaak aan snelheid en efficiëntie een belangrijk aandachtspunt in bedrijven.  Document automation en workflow automation zijn de ruggengraat van performante processen.  Vandaag de dag zijn er echter nog grote gaten tussen de bestaande systemen.  Medewerkers moeten manueel tussenkomen om de flow gaande te houden.  Databots vormen een alternatief voor het moeizame manuele werk.  Ze koppelen zonder problemen alle bestaande applicaties aan mekaar.

Stroomlijn de business processen

De procesverbetering houdt niet op bij automatisating alleen.  Vaak valt er nog meer rendement te halen uit het verder stroomlijnen van de processen.  Technieken zoals 6 sigma helpen om snel bottlenecks in kaart te brengen en verbetervoorstellen te lanceren.

Databots vertalen deze nieuwe inzichten omtrent process automation naar de werkvloer.  Ze maken zo het razendsnel implementeren van verbeteringen mogelijk.  Zo zorgen ze voor intelligent automation, zonder te wegen op de schaarse IT-middelen.

Procesverbetering?  Het liep nog nooit zo vlot!

 

Neem vrijblijvend contact op

De Zero Code oplossing

Dankzij onze databots kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder wijzigingen aan je onderliggende IT infrastructuur te maken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Eén enkele Databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Alle berichten tonen

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Datagedreven marketing

De droom wordt realiteit De tijden van vage veronderstellingen en emotionele keuzes zijn voorbij.  Alles is meetbaar, “The Segment of One” komt langzaamaan dichterbij.  Technologie in overvloed: Google Analytics, marketing automation tool, CRM, Social media management systeem, spreadsheets.  En voor degenen onder ons met indirecte verkoopkanalen misschien nog een BRM…  En hoe zit dat ook alweer…

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om te controleren. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum van…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Op zoek naar een kostenindicatie? Gebruik dan onze RPA calculator!

TEROCO | Databots, your digital shortcut