Automatisering op maat van verzekeringsagentschappen

Relevant blijven voor uw klanten

Wij begrijpen dat u werkt in een sterk gereguleerde markt. En dat het een behoorlijke uitdaging is om daarin snel mee te bewegen met de wensen van uw klanten, terwijl uw concurrent “just a few clicks away” is.

Databots koppelen alles aan alles

  • Data uit pakweg Brio, Sigura vergelijken en samenbrengen?
  • Automatisch opstarten van dossiers & versturen van bevestigingen?
  • RPA, systeemintegratie en automatisering?

Dat heeft een Databot in een handomdraai voor mekaar.

Snel en betaalbaar

Vul de gaten in je bestaande IT infrastructuur: Databots werken met élk systeem en zijn operationeel binnen de 4 à 5 weken.

 

Download de RPA voor verzekeraars business case

De No Code oplossing

Dankzij onze databots kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder veranderingen aan de onderliggende IT infrastructuur te maken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Onze databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Alle berichten tonen

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om te controleren. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum van…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder. Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Benieuwd naar de waarschijnlijke RPA kosten? Gebruik dan snel onze eigen TeRoCo berekeningtool!

Teroco stijn ongena

Liever eerst persoonlijk contact met onze RPA specialist Stijn? Plan direct een meeting in zijn persoonlijke agenda

TEROCO | Databots, your digital shortcut