Alle HR systemen naadloos geïntegreerd

Steeds nieuwe mogelijkheden

Vandaag zijn er steeds meer tools beschikbaar om HR processen te ondersteunen.  Deze nieuwe mogelijkheden zouden een droom voor elke HR-afdeling moeten zijn.  Helaas leidt dit ook tot versnippering van informatie:

  • CV’s zijn niet gekoppeld aan personeelsbestanden.
  • Informatie uit onboarding tools moet manueel overgezet worden.

Databots koppelen alles aan alles

  • Tijdsregistratie integreren met de loonverwerking?
  • Online CV formulieren verwerken in het recruitment proces?
  • Payroll gegevens invoeren bij de salarisadministratie?

Dat heeft een Databot in een handomdraai voor mekaar.  Resultaat: Een HR-afdeling die zich kan focussen op de medewerker in plaats van op de tools.

Snel en betaalbaar

Databots bouwen de bruggen tussen je bestaande IT toepassingen, zonder die te veranderen.  Ze zijn systeem-agnostisch en werken met alle bestaande HR tools:

  • ERP systemen zoals SAP, Dynamics of Oracle
  • Tools voor werving en selectie en onboarding zoals Otys en Talmundo
  • Gespecialiseerde HR toepassingen zoals Workday of Progreso

Databots zijn immers 100% systeem-agnostisch.

 

Neem vrijblijvend contact op

De No Code oplossing

Dankzij onze databots kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder wijzigingen aan de onderliggende IT infrastructuur te maken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Onze databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Teroco marketing & sales - Pascal Kemps
Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Alle berichten tonen

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om te controleren. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum van…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Benieuwd naar de waarschijnlijke RPA kosten? Gebruik dan snel onze eigen TeRoCo berekeningtool!

pascal kemps rpa specialist

Liever eerst persoonlijk contact met onze RPA specialist Pascal? Plan direct een meeting in zijn persoonlijke agenda

TEROCO | Databots, your digital shortcut