De patient centraal. Dat is Zorg.

Het belang van data in de gezondheidszorg

Er zijn een aantal krachtige systemen op de markt om het elektronisch patiëntendossier dossier (EPD) te beheren.  Helaas ontbreekt vaak de koppeling met andere toepassingen die in het ziekenhuis of woonzorgcentrum gebruikt worden.  En daar wringt vaak het schoentje:

  • boekhouding en facturatie moeten gevoed worden
  • ontvangsten moeten opgevolgd en getraceerd worden
  • gegevens moeten samengebracht worden in rapporten voor overheid, RIZIV, verzekeraars, …

Integratie & automatisering in één stap

Met Databots zorg je dat dit op een eenvoudige wijze wordt geautomatiseerd. Een Databot koppelt je data, systemen en processen aan elkaar.  Het maakt niet uit hoe complex, omdat iedere Databot geheel op maat wordt “opgeleid” op basis van jouw instelling.

Snel en betaalbaar

Een Databot benadert systemen en data op een totaal vernieuwende wijze.  Daardoor wordt er niets veranderd aan de huidige IT omgevingen.  Ongeacht het EPD systeem dat je gebruikt (Chipsoft, Epic, Cerner, Nexushealth, Primuz, Xperthis). Ook als je een deel van je processen toevertrouwt aan ERP systeem (SAP Business One, Oracle EBS, Microsoft Dynamics…).  Databots zijn systeem-agnostisch en kunnen hier allemaal mee overweg.

 

Neem vrijblijvend contact op

Databots: No Code oplossing

Met behulp van de databots van Teroco is het mogelijk om flexibel, snel en betaalbaar processen te automatiseren zonder dat hiervoor ingrijpende wijzigingen nodig zijn aan de huidige IT structuur. Er komt dus geen tijdrovend programmeerwerk aan te pas. Waarom zou je je echter beperken tot de huidige processen? Een Teroco databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus neem vooral contact met ons op om jouw wildste dromen voor te leggen aan onze specialisten.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Alle berichten tonen

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om te controleren. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum van…

Contact opnemen

Ben jij net als onze specialisten enthousiast over RPA en databots? Of heb jij nog brandende vragen? Teroco helpt je graag verder om repetitieve taken binnen jouw bedrijf te automatiseren. Via onderstaand formulier kun je contact met ons opnemen en zal één van onze specialisten je vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Benieuwd naar de waarschijnlijke RPA kosten? Gebruik dan snel onze eigen TeRoCo berekeningtool!

stijn ongena rpa specialist

Liever eerst persoonlijk contact met onze RPA specialist Stijn? Plan direct een meeting in zijn persoonlijke agenda

TEROCO | Databots, your digital shortcut