Onze specialisten

Johan Van den Bulck

Johans 7 jaar ervaring met RPA is uitzonderlijk voor een dergelijk jonge technologie. Als verantwoordelijke voor de HR afdeling van Belfius Insurance was hij een pionier in de toepassing van Databots in de lage landen. Daarenboven was Johan in die hoedanigheid rechtstreeks betrokken in de strategische digitale transformatie van de groep in de nasleep van de Europese schuldencrisis. Hij kent dan ook de kneepjes van het vak als geen ander. Sedert de oprichting van Teroco in 2017 stelt hij deze bijzondere expertise ter beschikking van onze klanten. Johan begeleidt alle Finance, HR en Insurance projecten binnen Teroco.

 

Contactinformatie
+32 476 72 02 87
johanvandenbulck@teroco.eu

 

Quick Facts over Johan
Databot-pionier: 7 jaar ervaring
Business Process Management
Change Management
Finance, HR & Insurance

Pascal Kemps

Pascal heeft 20 jaar wereldwijde logistieke ervaring op de teller. Binnen de Customer Solutions & Innovation afdeling van Deutsche Post DHL was hij verantwoordelijk voor het strategisch account management van ’s werelds grootste afnemers van logistieke diensten (DHL) en marketing diensten (TAG). Zijn werk werd bekroond door een prestigieuze Strategic Account Management Association Excellence Award, 2 Global CEO Awards voor “Most Innovative Project” en is gedocumenteerd in verschillende boeken en publicaties. Pascal begeleidt binnen Teroco alle projecten die te maken hebben met Logistiek, Marketing & Sales.

 

Contactinformatie
+32 473 544 247
pascalkemps@teroco.eu

 

Quick Facts over Pascal
20 jaar ervaring
Logistiek, Sales & Marketing
Lean 6 Sigma Green Belt – Gold

René van Koppen

René heeft zijn sporen verdiend op het gebied van IT, management & consultancy, zowel in Nederland als Internationaal. Zijn ervaring omvat o.a. hoofd automatisering van dochterbedrijven van KLM, bedrijfsproces analyse & consultancy in de Telecom en Insurance markt voor grote softwareleveranciers, met een focus op business development en advisering van nieuwe innovatieve technologieën. René is de aangewezen partner om klanten te adviseren bij het succesvol selecteren en toepassen van Databots (RPA) om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 

Contactinformatie
+31 6 53 402 211
renevankoppen@teroco.eu

 

Quick Facts over René
35 jaar ervaring
Bedrijfsproces analyse
Telecom en Insurance

Robert van der Zaan

Robert is al jaren actief in Enterprise Content management. Hij heeft zo ruime ervaring opgedaan over data in bedrijven, hoe gefragmenteerd deze is en hoe systemen efficiënt te integreren en er zo meerwaarde uit te halen. Eén van Robert’s specialisaties is Energy en Engineering, een omgeving die bekend staat om uitwisselen van gegevens met veel handmatig en herhalend werk. Robert begeleidt binnen Teroco dan ook projecten die met deze markt te maken hebben.

 

Contactinformatie
+31 6 12 338 717
robertvanderzaan@teroco.eu

 

Quick Facts over Robert
Enterprise Content Management
Energy & Engineering
Data Management

TEROCO | Databots, your digital shortcut