Hyperautomation volgens Teroco

Teroco heeft ruim 7 jaar ervaring met RPA en weet daardoor als geen ander hoe processen zo goed mogelijk geautomatiseerd worden en waar hyperautomation het beste voor ingezet wordt.

 

 

Waarom Teroco?

  • (Belachelijk) flexibel. Je Databot wordt 100% op jouw maat opgeleid door middel van korte, rechtstreekse contactmomenten tussen onze trainer en je user(s).
  • Ruim 7 jaar Hyperautomation ervaring. Daarom is jouw Databot binnen 4 à 5 weken operationeel, met een minimale workload voor jouw team.
  • Business talk. Jouw project wordt begeleid door een functioneel expert uit jouw vakgebied. We hebben tientallen jaren ervaring in Document management, Finance, HR, Lean 6-Sigma, Logistiek, Marketing & Sales aan boord.
  • Eenvoud. Geen zin om BRS, SRS, Use Cases, Change Requests… uit te schrijven? Mooi, wij hebben die niet nodig. Lean werken ten top.
  • Enkel in-house trainers. Je business staat niet stil, dus jouw Databot moet al eens bijgeschoold worden. Dat gaat sneller & vlotter als je op je vertrouwde trainer kan terugvallen.

 

 

Wat is Hyperautomation?

Hyperautomation is de term die gebruikt wordt voor de combinatie van RPA, kunstmatige intelligentie, machine learning en chatbots. Hyperautomation is het end-to-end automatiseren van processen door het combineren van verschillende technologieën zoals, Robotic Process Automation (RPA), Document Processing, Conversational AI en Algorithmic Proces Automation. 

Hyperautomation neemt de digitale transformatie een stap verder en richt zich op volledige intelligente automatisatie. Door deze technologie kunnen bedrijven veel efficiënter te werk gaan. Hyperautomation zorgt ervoor dat alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt geautomatiseerd. Dit betekent niet dat de mens wordt vervangen door software. De interactie tussen mens en software wordt juist geoptimaliseerd.

Voor wie is Hyperautomation?

Hyperautomation is voor organisaties die op zoek zijn naar automatisering van zoveel mogelijk processen. Hierbij is het doel om organisaties efficiënter en effectiever te maken. Hierdoor maken organisaties minder fouten en opereren behendiger in de markt. 

Hyperautomation is dus voor organisaties die gedeelten of gehele processen willen verbeteren of automatiseren. Hyperautomation biedt organisaties de mogelijkheid om meer processen te automatiseren.

Wat betekent dit voor de organisatie?

Wanneer een organisatie gebruik gaat maken van hyperautomation worden er stappen gezet op procesniveau in plaats van op taakniveau. Dit betekent dat bij de implementatie van hyperautomation er afdelingen en/of teams met elkaar moeten samenwerken. 

Als organisatie is het belangrijk om te weten welke data je tot je beschikking hebt en hoe je dit het beste inzet. Laat hier vooral een expert naar kijken. Verder is het belangrijk dat het automatiseren van processen geen doel op zich moet zijn. Het gaat erom wat voor extra kansen het biedt. Hierbij is het belangrijk om de juiste infrastructuur te bouwen. Alleen zo worden gegevens vertaald naar bruikbare inzichten en automatiseringen die de juiste beslissingen nemen.

Hyperautomation vs RPA

Vóór RPA was complexe codering vereist om automatisering te stimuleren. Tegenwoordig heeft RPA de uitvoering met robots vereenvoudigd. RPA is echter beperkt tot de automatisering van vooraf gedefinieerde en repetitieve taken. Om hyperautomatisering tot stand te brengen is crossfunctionele samenwerking noodzakelijk. Hyperautomatisering tilt RPA naar een hoger niveau door intelligente en adaptieve processen mogelijk te maken die de volgende handelswijze aanbevelen in plaats van dezelfde activiteiten uit te voeren totdat wordt gezegd dat ze moeten stoppen.

In feite doorbreekt hyperautomatisering interfunctionele grenzen. In plaats van dat RPA dezelfde monotone activiteiten herhaalt, gebruikt hyperautomatisering intelligentie om de beste strategie te bepalen voor het uitvoeren van die activiteiten.

Teroco marketing & sales - Pascal Kemps
Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Uitpath Hyperautomation

Uitpath is een internationaal toonaangevende Robotic Process Automation software leverancier die een compleet software platform biedt om organisaties te helpen bij het efficiënt automatiseren van bedrijfsprocessen. 

Het platform voor hyperautomatisering van UiPath is de sleutel tot het snel en efficiënt opschalen van automatisering in de hele onderneming. Het richt zich op de end-to-end automatisering levenscyclus door gebruik te maken van tools voor proces detectie en crowdsourcing van medewerkers om te bepalen wat er moet worden geautomatiseerd. 

Dit maakt meer geavanceerde automatiseringen mogelijk met KI-mogelijkheden, zoals document begrip, en biedt geavanceerde analyses om de zakelijke impact van automatisering te meten. Deze alomtegenwoordige ‘Automation First’-aanpak is bewezen zowel substantieel als transformatief te zijn en stelt iedereen – van RPA-ontwikkelaars en testers tot burgers ontwikkelaars en zakelijke eindgebruikers – in staat om samen te werken en automatisering centraal te stellen in het dagelijks werk.

Onze Opdrachtgevers

TEROCO | Databots, your digital shortcut