Hoe werkt RPA?

RPA software imiteert de menselijke gebruiker:

  • Het scherm wordt “gelezen” door middel van de labels in de broncode, OCR (optical character recognition) en computer vision (om beelden te herkennen)
  • De Databot “typt” en “bestuurt” de muis door gebruik te maken van de drivers voor deze toestellen in het operating system (Windows).

Op die manier kan een Databot met elke bestaande applicatie omgaan op precies dezelfde manier als een mens.

Ook klassieke interfaces

Is het gebruik van bovenstaande interfaces geen optie?  Een Databot ondersteunt niet alleen SOAP en REST API integratie, ook SQL queries zijn natuurlijk mogelijk.

Mocht dat nog niet volstaan, dan kan er specifieke code geïntegreerd worden.  Dat is echter zéér zelden nodig.  Daarom durven we zonder problemen over een zero-code oplossing te spreken. Twijfel je nog over of jouw project geschikt voor RPA is? Doe dan snel de test.

Benieuwd naar de RPA kosten voor uw project? Maak dan snel gebruik van onze reken tool.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Datagedreven marketing

De droom wordt realiteit De tijden van vage veronderstellingen en emotionele keuzes zijn voorbij.  Alles is meetbaar, “The Segment of One” komt langzaamaan dichterbij.  Technologie in overvloed: Google Analytics, marketing automation tool, CRM, Social media management systeem, spreadsheets.  En voor degenen onder ons met indirecte verkoopkanalen misschien nog een BRM…  En hoe zit dat ook alweer…

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om te controleren. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum van…